babydoos.info

Gratis Roze Babydozen aanvragen

Gratis Roze Babydozen aanvragen

 

Gratis babydoos voor België aanvragen | Inhoud

Gratis babydoos voor België aanvragen | Inhoud

Ook in België kunnen mama's en papa's gratis babydozen aanvragen. Het is zelfs zo dat de babydozen in België vaak groter zijn en uit meer soorten geschenkdozen bestaan. Tot aan het derde jaar is er wel een babydoos of kinderdoos te krijgen. Ook supermarkten geven gratis een babydoos weg en sommige kan je er wel twee ophalen of een babybon waarmee je flinke korting krijgt op levensmiddelen en babyproducten.

Omdat er steeds meer gratis babyspulletjes te verkrijgen zijn in België die echt de moeite waard zijn om aan te vragen. Zetten we hier op een rij waar alle ouders met newborns of die blijde verwachting zijn, terecht kunnen voor hun eigen gratis babydoos.

Babydoos aanvragen in België

De Roze babydoos

De Roze babydoos

Rating:1 Rating:2 Rating:3 Rating:4 Rating:5

Babydoos.Info
Info Roze babydoos

De Roze babydoos kan door Belgische inwoners worden aangevraagd. Deze babydoos bestaat uit maar liefst 5 verschillende babydozen. Van Roze tot geel. De Roze doos is voor je zwangerschap. De Paarse doos is voor de geboorte van je kindje. De Blauwe doos voor de eerste babymaanden. Groene doos voor de eerste peuter verjaardag en de Gele doos voor als je kleuter naar school gaat. In alle babydozen zitten staaltjes voor de periode en fase van je baby en je ontvangt kortingsbonnen die ook passen bij de leeftijd van je kindje.

Babyboom babydoos

Babyboom babydoos

Rating:1 Rating:2 Rating:3 Rating:4

Babydoos.Info
Info Babyboom

Woon je in België dan kun je hier de Babyboom babydoos aanvragen. Deze wordt naar een Apotheek, Gynaecoloog, Materniteit verzonden of je laat deze thuisbezorgen voor een bedrag van €5,95. De babyboom babydoos is een leuke tas vol met babyproducten en proefmonsters. Totaal bestaat deze babydoos uit zeven geschenkdozen. Deze krijg je verspreid, afhankelijk van de leeftijd van je kind, thuis gestuurd of kan je ophalen. Als je kiest voor thuissturen dan betaal je wel verzendkosten. Maar die vallen gezien de mooie babydozen wel mee.

Colruyt babydoos

Colruyt babydoos

Rating:1 Rating:2 Rating:3 Rating:4

Babydoos.Info
Info Colruyt doos

Bij Colruyt ontvang je maar liefst 2 babydozen. In deze babydozen zitten staaltjes om te proberen voor je baby en talloze kortingsbonnen die voor jou het leven een stuk goedkoper maken. Verder krijg je een babyborrelbon t.w.v. € 40 om samen te klinken op jullie succesvolle geboorte. Deze babydozen vraag je aan vanaf 3 maanden zwangerschap tot 4 weken na de bevalling. Bij elke nieuwe zwangerschap mag je dit babypakket van Colruyt supermarkten opnieuw aanvragen. het maakt niet uit of het je eerste is vierde baby is.

Gratis babydoos aanvragen in België

Kruidvat.be Babydoos

Kruidvat.be Babydoos

Rating:1 Rating:2 Rating:3 Rating:3

Babydoos.Info
Info Kruidvat.be

Ook in België geeft Kruidvat.be een babytas aan nieuwe vaders en moeders. Ook hier heb je een voordeelkaart nodig om je aanvraag te voltooien. Wil jij dit Kruidvat cadeaupakket hebben? Dan dien je in te loggen en bij "Jouw profiel" onderaan. Op te geven dat je een kindje verwacht en je uitrekendatum. Ongeveer 2 maanden voordat je gaat bevallen ontvang je per mail een afhaalberichtje waarmee je de Blije Baby Voordeel tas kunt ophalen.

De GreenKit pakket

De GreenKit pakket

Rating:1 Rating:2 Rating:3 Rating:4 Rating:5

Babydoos.Info
Info GreenKit pakket

Zoek je een duurzame babypakket met allerlei duurzame en groene babyspulletjes. Dan is De GreenKit babydoos wellicht iets voor jou. In deze cadeaudoos zitten allerlei producten die duurzaam zijn. De inhoud is op 5 thema's ingedeelt. Groen smullen, groen spelen en dromen, groene snoeten en billen, groene kleertjes en groene ouders. GreenKitdoos helpt je op weg om je baby milieubewust en verantwoord groot te brengen.

Boekenstart boekenpakket

Boekenstart pakket

Rating:1 Rating:2 Rating:3 Rating:4 Rating:5

Babydoos.Info
Info Boekstart

Woon jij in een Boekstart-gemeente in België? Dan ontvang je twee gratis leespakketten via het consultatiebureau van Kind en Gezin. Het eerste pakket is een babyboekjes pakket zodat jullie beide kennis maken met het plezier van lezen. Op een latere leeftijd vóór je peuter naar school gaat. Ontvang je nog meer peuterboekjes. Zo wordt het leesplezier geactiveerd en maak je kennis met de bibliotheek in België.

Nutricia.be gratis babyknuffel

Nutricia.be gratis babyknuffel

Rating:1 Rating:2 Rating:3

Babydoos.Info
Info Nutricia knuffel

Nutricia in België geeft verse ouders die in hun kraamperiode zitten een zacht en heel lief knuffeltje cadeau. Het enige dat je hoeft te doen is je aanmelden op Nutricia baby en je kunt dit konijnenknuffeltje geheel gratis aanvragen. Soms krijg je een andere knuffel. Nutricia heeft vier soorten knuffels. Een konijn, een ijsbeer, een banaanknuffel en ook een groene broccoli knuffel die ze Bo Broccoli noemen. De meeste papa's en mama's krijgen echter het konijntje opgestuurd.

Spa Mama Baby & Kids programma

Spa Mama Baby & Kids

Rating:1 Rating:2 Rating:3

Babydoos.Info
Info Spa Mama Baby

Ook Spa Mama Baby & Kind heeft een speciaal programma voor zwangeren of voor vrouwen die net hun zwangerschap achter de rug hebben en zijn bevallen van een baby. In dit babyprogramma kan je zelf etiketten maken voor de Spa flessen. Staan er interactieve verhaaltjes online die je kunt voorlezen of je kan sparen voor mooie gratis babyspullen. Ook staan er wedstrijden en winacties online waarmee je gratis babyproducten in de wacht kunt slepen.

Baby Dump babypakket België

Baby Dump babypakket België

Rating:1 Rating:2 Rating:3 Rating:4

Babydoos.Info
Info Baby Dump België

In België zitten ook twee Baby Dump babywinkels waar je een baby Dump babydoos kunt ophalen. Woon je toevallig langs de grens met Nederland dan mag je ook als Belgische inwoner een babydoos ophalen bij een Nederlandse winkel. Je kunt terecht in Mechelen, Gent, Maastricht, Roosendaal en Eindhoven. In het Baby Dump zitten allerhande gratis babyproducten die handig zijn voor elke babyuitzet en de moeite waard om een autoritje voor te maken.

Gratis Zeeman rompert België

Gratis Zeeman rompert België

Rating:1 Rating:2 Rating:3 Rating:3

Babydoos.Info
Info Zeeman rompert

Heb jij een baby gekregen in 2021 dan kan je bij de Zeeman in België een gratis rompert ophalen. Je mag zelf de maat en de kleur uitzoeken en het assortiment waar je uit mag kiezen is een model baby romper singlet of mouwloos gemaakt van biologisch katoen. Zelfs als je een ouder kindje hebt dan vanaf 2016 is geboren kan je nog in aanmerking komen voor deze babykleding. Hoewel baby's uit 2022 op dit moment niet in aanmerking komen. Past Zeeman regelmatig de voorwaarden aan en het kan heel goed zijn dat als je over een tijdje weer gaat kijken. Dat ook baby's geboren in 2022 een gratis rompert op kunnen halen.

Win Pampers jaar lang

Win gratis Pampers jaar lang

Rating:1 Rating:2 Rating:3

Babydoos.Info
Info Pampers Baby

Wie lid wordt van de Pampers club maakt elke maand kans op een jaarvoorraad Pampers luiers. Het maakt niet uit of je wel of geen pampers koopt. Het belangrijkste is dat je lid bent en de nieuwsbrief ontvangt. Natuurlijk krijg je dan aanbiedingen en voordeelkortingen. Maar het is aan jou de keuze of je hier gebruikt van maakt. Win jij deze luiers dan krijg je maar liefst 1 jaar lang alle luiers van Pampers vergoed. Dat kan heel wat in de portemonnee schelen. Ook staan er kortingsbonnen op www.pampers.be die kan je selecteren en het pak Pampers luiers of billendoekje gaat meteen met korting je winkelmandje in.

Gratis Baby Box Bambino België

Gratis Baby Box Bambino

Rating:1 Rating:2 Rating:3

Babydoos.Info
Info Bambino & Co

De gratis Baby Box van bambino & Co is speciaal voor Belgische klantjes die lid zijn van het getrouwheidsprogramma MultiCo. Dit programma is in samenwerking met de Multipharma-apotheek. Ben jij daar klant dan kan je in aanmerking komen voor de Baby Box van Bambino. Schrijf je in bij jouw Multipharma-apotheek voor het Bambino & Co programma en word lid van het MultiCo-getrouwheidsprogramma. Daarna kan jij een Bambino & Co Baby Box ophalen bij een Multipharma-apotheek. Je doet dan meteen mee met het spaarprogramma voor tweedeleeftijdsmelk. Waarvan je meteen een spaarkaart ontvangt.