babydoos.info

Wat is de inhoud van het Baby-Dump babypakket?

 

Inhoud Baby-Dump babydoos

Wanneer je deze babydoos van Baby-Dump aanvraagt moet je er rekening mee houden dat je die ophaalt in een van de dertien Baby-Dump vestigingen. Het meest handige is als je nog iets moet kopen voor je baby en dat hebben ze nu net toevallig bij de Baby-Dump. Ga jij langs of woon je in de buurt dan kun je met een online formulier een cadeaubon aanvragen waarmee je dit babypakket gratis kunt afhalen.

Na het invullen, waar je ook de verwachte geboortedatum invult word je naar een andere pagina gestuurd waar je een waardebon kunt printen. Je kunt deze ook digitaal opslaan op je telefoon en deze in de winkel laten zien. Maar ben je alles vergeten. Zowel je waardebon als je digitale cadeaubon dan kan je ook nog in de winkel een bon invullen en dan krijg je de gratis Baby-Dump babydoos alsnog mee.

Hier kan je Gratis de blije doos aanvragen

Gratis blije doos

Wat zit in het Baby-Dump babypakket - Inhoud!

In dit babypakket zit eigenlijk best wel veel. Gezien de samenstelling gemaakt wordt door deze babywinkel zelf, zitten er ook aardige babycadeaus in. Je kan op basis van de inhoud altijd nog beslissen of dit gratis babypakket de moeite waard is voor een autoritje.


Inhoud van het Baby-Dump cadeaupakket

 1. Dumpy de zeehond knuffel.
 2. Dumpy is de mascotte van Baby-Dump en daarom krijgen alle nieuwe baby's een Dumpy cadeau als kraampakket.

 3. Andere gratis babycadeaus.
  • Rompertje maat 50/56 met een leuke tekst erop.
  • Hydrofiel monddoekje in een leuke kleur.
  • Bibi mondspeentje met ilovemama.
  • Lepeltjes voor je baby.
  • Afsluitbare bakjes.
  • Set tuitbekertjes.
  • Baby on board romper voor in de auto.
  • NIEUW in
  • Folder winactie code van Aerosleep.

Aanvragen

Gratis Baby-Dump cadeaupakket

Gratis Baby Dump magazine met babysokjes

Het Baby-Dump magazine kan je ook gratis aanvragen. Deze wordt wel opgestuurd. Wanneer jij het Baby-Dump magazine ontvangt zitten er gratis babysokjes bij. Maar dit kan ook een ander leuk babycadeau zijn. Laat je verrassen en vraag hier ook het magazine aan voor niks.

Helaas kan je geen gratis magazine meer aanvragen per post. Wel kun je die nog in de winkel krijgen. Samen met de gratis babydoos.

Waar zit de Baby-Dump

Totaal zijn er 13 winkels die verspreidt zitten door heel Nederland. Bijna elke provincie heeft wel een Baby-Dump winkel. Bij de volgende vestigingen kun je dan ook langs gaan: Almere, Groningen, Leeuwarden, Hoogeveen, Hellendoorn, Veenendaal, Eindhoven, Maastricht, Roosendaal, Houten, Leiderdorp, Beverwijk en Capelle aan den IJssel. Bij al deze winkels kun je terecht voor je gratis babydoos.