babydoos.info

Gratis Roze Babydoos aanvragen

Gratis Roze Babydozen aanvragen

 

Gratis Roze Doos Babydozen aanvragen

Gratis Roze Doos Babydozen aanvragen

De Roze Doos is eigenlijk een cadeausysteem dat bestaat uit maar liefst vijf babydozen en kinderdozen. Belgische inwoners zijn zo gelukkig dat ze niet 1 of 2 babydozen krijgen. Nee als je in België woont krijg je er vijf gratis met een waarde van 800 euro. Maar hoe kom je aan deze vijf baby- en kinderdozen die bestaan uit een zwangerdoos, babydoos, peuterdoos, kleuterdoos en kinderdoos? Dat kan nogal verschillen per soort doos. Wil je bijvoorbeeld de zwangerdoos dan kan je die via een gynaecoloog verkrijgen of je haalt deze op tijdens infoavonden in je kraamkliniek of sommige apothekers verstrekken ook de zwangerdoos. De geschenkendoos die je bijvoorbeeld op het eind krijgt. Dat is wanneer jou dreumes 3 en 3,5 jaar is. Haal je bijvoorbeeld op bij C&A met een persoonlijke uitnodiging. Je moet je dan wel eerst aanmelden op www.derozedoos.be.

Vijf babydozen waar krijg je die voor?

Om te beginnen start je met een Paarse doos. Deze Paarse doos is geschikt voor tijdens je zwangerschap en kan je verkrijgen bij een aantal geboortenpunten rond je 2de trimester van je zwangerschap. Daarna volgt pas echt de Roze doos. Omdat je de gelukkigste moeder bent en op een roze wolk zit met je pasgeboren baby. Krijg je een Roze Doos. Ook deze doos haal je op bij de gynaecoloog, een kraamkliniek of soms kan het bij een apotheker. Wanneer je baby tussen 3 en 5 maanden oud is krijg je nog een doos. Dit is een blauwe doos. Daarna volgt nog de Groene doos voor wanneer je baby 1 jaar is geworden en dan nog een Gele doos. Die je krijgt omdat je kindje een kleuter wordt. De laatste twee kinderdozen haal je op met een afhaalbericht dat je per mail krijgt bij een C&A filiaal bij jou in de buurt.Gratis De Roze doos magazine

Gratis De Roze doos magazine De Roze Doos heeft ook een eigen magazine. Of wellicht is het andersom en heeft dit magazine gratis babydozen en kinderdozen om uit te delen aan vaders en moeders. Hoe dan ook wanneer jij een aanvraag indient voor een van de dozen dan krijg je ook een gratis abonnement en je ontvangt dan op maandelijkse basis een nummer in de brievenbus. In het magazine vind je zwangerschapsoefeningen en andere oefeningen die goed zijn voor je lichaam. Staat er een maandelijkse mannencolumn in speciaal voor papa en ook beauty en fashion zijn onderwerpen die voorbijkomen in het blad. Al met al een leuk gratis tijdschrift voor ouders die net kinderen hebben gekregen.

 1. Alle kinderdozen op een rij
  • Paarse doos tijdens je zwangerschap, via de gynaecoloog of kraamkliniek.
  • Roze doos voor de geboorte van je kind, via de gynaecoloog of kraamkliniek.
  • Blauwe doos baby is nu 3,5 maanden oud, ook via de gynaecoloog of kraamkliniek.
  • Groene doos voor kindjes die 1 jaar worden, via de C&A .
  • Gele doos voor kindjes die 3,5 jaar worden, ook via de C&A .

Gratis Roze Babydozen aanvragen

Gratis Roze Babydozen aanvragen