babydoos.info

Gratis Roze Babydozen aanvragen

Gratis Roze Babydozen aanvragen

 

Gratis Babyboom babydoos aanvragen | Inhoud

Gratis Babyboom babydoos aanvragen | Inhoud

Al meer dan 40 jaar sinds 1982 bestaat BabyBoom en geeft steun aan toekomstige ouders of jonge ouders met pasgeboren baby's die gelukkig zijn met hun jonge spruit. Staan ze toekomstige vaders en moeders bij in de spannende tijd van het zwanger zijn tot aan de eerste babystapjes van hun kindje. Met deskundig advies, handige opvoedtips en zelfs wedstrijden waarbij je een prijsje kunt winnen ondersteunen ze het ouderschap daar waar mogelijk is. Op www.babyboom.be vind je een webshop waar je alles voor je zwangerschap voor kleine prijsjes krijgt thuisgestuurd en informeren ze over hun prachtige gratis geschenkpakketjes.

Babyboom beurs

In Brussels Expo Paleis 11 wordt elk jaar de grootste beurs voor toekomstige en jonge ouders gehouden. Ook in is er weer een babybeurs op 18, 19 & 20 maart. Aanstaande ouders en ouders met een pasgeboren kindje kunnen naar deze megabeurs om kennis te maken met al het moois dat hun ouderschap biedt. Innovatieve ideeën voor rustige baby's en revolutionaire technologieën op het gebied van kinderwagens en buggy's kunnen hier bekeken worden. Standjes over materniteiten en specifieke pre- en postnatale begeleidingsprogramma’s. Maar ook workshops over goede reflexen van je baby of juiste babyverzorging kan je aan deelnemen. Je kan meteen voor niks lid worden van de BabyBoom geschenkendozen die uit maar liefst 6 gratis babydozen bestaan.Inhoud Babyboom babydoos - babydozen

Inhoud Babyboom babydoos - babydozen Dit babydoos pakket is heel bijzonder want het bestaat uit maar liefst zes mooie babytassen in verschillende kleuren. Elke kleur staat voor een bepaalde fase in je zwangerschap of nadat je baby geboren is. De inhoud past bij de avontuurlijke fases van je kindje. Je begint dan ook met de Roze babytas die geschikt is voor je zwangerschap en je eindigd met de 24 maanden babytas, dat is wanneer je kindje ruim 2 jaar is geworden. In alle babytassen zit tips en advies rondom de periode van je zwangerschap of opgroeien van je kind. Ontvang je staaltjes en gratis cadeautjes en zitten er kortingsbonnen in die ook passen bij de periode waar je in zit met je opvoeding.

 1. De geschenkpakketten van BabyBoom
  • Zwangerschapspakket: roze babytas bij de Apotheek, Gynaecoloog, Materniteit.
  • Geboortepakket: blauwe babytas bij de Apotheek, Materniteit.
  • 4 en 10 maanden pakket: rode babytas bij de crèche of kinderdagverblijf.
  • 11 en 17 maanden pakket: oranje babytas bij de crèche of kinderdagverblijf.
  • 18 en 24 maanden pakket: gele babytas bij de crèche of kinderdagverblijf.
  • 4 en 10 maanden pakket: paarse babytas bij de crèche of kinderdagverblijf.

 2. Laat je Babyboom babypakket thuisbezorgen
  • Bijzondere van dit babypakket is dat je elk geschenkdoos bij je thuis kan laten bezorgen voor €5,95. Lukt het jou niet om op een andere manier de babydoos op te halen dan is thuisbezorgen ook een optie.

Gratis Roze Babydozen aanvragen

Gratis Roze Babydozen aanvragen