babydoos.info

Gratis Roze Babydozen aanvragen

Gratis Roze Babydozen aanvragen

 

Gratis Colruyt babydoos aanvragen | Inhoud

Gratis Colruyt babydoos aanvragen | Inhoud

In 1965 is de Colruyt begonnen in Brussel onder de naam Discount. Tegenwoordig is de supermarktketen uitgegroeid tot ruim 230 winkels in heel België en draagt de naam van de oprichter Franz Colruyt. De winkels zijn sober en daar waar de kosten bespaard kunnen worden zal dit ook worden gedaan. Allemaal in het voordeel van de consument en lage prijzen voor supermarktproducten. Winkelkarretjes kunnen doorgaans gratis gebruikt worden zonder muntje erin en de kassa's hebben geen rolband. Elke Colruyt supermarkt voert dan ook de slogan 'Laagste Prijzen'.

Gratis Colruyt babydoos aanvragen

Toch krijg je bij deze supermarkt in België en wanneer je in België woont maar liefst twee dozen vol met levensmiddelen als je net ouder bent geworden. Dus zo zuinig zijn ze nu ook weer niet. Niet als het gaat om jonge ouders dan wordt alles uit de kast getrokken om deze te feliciteren met hun gelukkige kindje. Colruyt feliciteert ouders dan ook met dit nieuwe hoofdstuk met een Baby Aan Boord babypakket. Die bestaat uit 2 babydozen. Een voor tijdens je zwangerschap en 1 wanneer je kleintje uiterlijk 1 maand oud is.Inhoud Colruyt babydoos - babydozen

Inhoud Colruyt babydoos - babydozen Xtra-app of -kaart nodig! Om de twee babydozen te kunnen krijgen heb je een Xtra-app of -kaart nodig. Ook maak je een Xtra-profiel aan waarmee Colruyt jou gerichte aanbiedingen kan doen die passen bij de leeftijd van je baby. Met de Xtra-kaart krijg je ook alle kortingen in de winkel. Zorg dus dat je een Xtra-app of -kaart hebt en dat je die ook laat zien. Zeker wanneer je de babydozen wilt ophalen. Wat is de inhoud van de twee babydozen? De inhoud hebben we hieronder beschreven. Let wel dat dit afhankelijk is van wat er opdat moment voorradig is. Is een product niet in de winkelvoorraad dan kan het zijn dat je een vervangend product krijgt.

 1. BabyAanBoord-doos Verzorging - doos 1
  • Luiers maat 1 en 4 van Pampers en Boni Selection.
  • 2 soorten billendoekjes (Pampers, Boni Selection).
  • Waspoeder van Le Chat.

 2. BabyAanBoord-doos Voeding - doos 2
  • Knijpzakje met fruitpap van Olvarit.
  • Potje met fruitpap van Hero.
  • Water van Evian en Boni Selection.
  • Babykoekjes van Boni Selection Bio.
  • Ons receptenboekje ‘Baby eet mee’.
  • Kortingsbonnen.

Wat is de babyborrel van Colruyt babydoos

Je krijgt ook een babyborrelbon van 40 euro. Met deze bon kan je voor 40 euro boodschappen en producten uitzoeken in de webwinkel van Colruyt,Collect&GO. De producten waar je uit kan kiezen staan vermeld onder 'Mijn lijstjes' in je profiel dat je moet aanmaken. Al deze spullen of boodschappen kan je gebruiken tijdens babybezoek van vrienden en familie of je kunt ze voor jezelf gebruiken om de gelukkige en prachtige tijd te vieren dat jullie kleintje eindelijk bij jullie is. Er zit wel een voorwaarden aan de bon van 40 euro. je moet voor 100 euro bestellen wil je gebruik maken van de babyborrelbon. Dat is nu weer jammer. maar als je toch boodschappen moet doen wellicht de moeite waard. Je krijgt toch ruim 40% korting op 100 euro met 40 euro gratis boodschappen.

Gratis Roze Babydozen aanvragen

Gratis Roze Babydozen aanvragen