babydoos.info

Gratis BabyBox en ZwangerBox van Albert Heijn

Gratis BabyBox en ZwangerBox

Wat is de inhoud van de Etos babydoos?

Inhoud Etos babypakket

Sinds 2022 is er een nieuw babypakket op de markt dat je gratis kunt ophalen bij de Etos. De Etos geeft aan aanstaande ouders of ouders die net bevallen zijn met een baby tot 8 weken na de geboorte van je kindje. Een gratis babytas mee vol met babyspullen van Etos. Zo kan jij kennis maken met het baby-assortiment dat Etos voor jou en je baby heeft. Ook heeft Etos een uitgebreid spaarprogramma voor vaders, moeders en hun nieuwe spruit.

Voor kort haalde je de ZwangerBox en de BabyBox op bij Etos. Maar die krijg je tegenwoordig bij de Albert Heijn. Daarom is Etos een eigen babypakket gestart. Dat gratis is en je kunt ophalen bij een Etos filiaal. Wat kan je verwachten van dit welkomstpakket voor baby's. Ten eerste zit het in een hele leuke babytas en je kunt sparen voor gratis babyproducten zoals luiers. Verder ontvang je nieuwsbrieven met voordelige aanbiedingen voor o.a. luiers e.a. babyartikelen.

Aanvragen

Gratis Etos babypakket

Wat zit in de Etos babydoos

De Etos babydoos is geen echte babydoos. Maar het is een leuke babytas gevuld met Etos babyproducten om te proberen. Ook krijg je een Etos spaarkaart die je bij elke aankoop kan laten vullen met spaarpunten. Koop jij babyproducten dan ontvang je 15 extra punten. Je moet dan wel lid zijn van Etos baby maar dat is gratis.

Inhoud van het Etos babydoos

 1. Woezel en Pip tas.
 2. Je krijgt een echte Woezel en Pip tas. Deze is gemaakt van duurzaam materiaal en daarom milieuvriendelijk. De tas kan je leuk neerzetten of gebruiken om bijvoorbeeld luiers in te doen die je nodig hebt wanneer je op een andere plaats bent dan de babykamer. Woezel en Pip kom je veel tegen op de Etos babyproducten. Zo heb je zelfs Woezel en Pip luiers.

 3. Dit zit in de Etos babytas
  • Etos lotion billendoekjes.
  • Etos luiers maat 2.
  • Etos wasgel 2-in-1.
  • Etos spaarkaart.
  • Etos spaarpunten 15 stuks.
  • Nieuwsbrieven afgestemd op de babyleeftijd.
  • NIEUW in
  • De luiers zijn van Woezel en Pip maar de inhoud kan verschillen afhankelijk van het assortiment van Etos..

Hoe vraag je de Etos babydoos aan?

Je vraagt de Etos babydoos aan op het moment dat je zwanger bent of tot 8 weken na je bevalling. Je kindje is dan niet meer dan 8 weken oud. Wil je de babytas hebben en kom je in aanmerking dan heb je een account nodig. Winkel je vaker bij Etos online dan log je in en gaat naar de baby-club. Daar meld jij je aan. ben je nieuw maak dan een account aan. Naast de 15 extra spaarpunten die je krijgt als je lid wordt van Etos baby. Krijg je ook 25 extra punten voor een nieuwe spaarkaart die je kunt aanvragen bij een nieuw account. Mits je al een spaarkaart hebt.

Alleen met een Etos account kan je deze babytas gratis aanvragen

Vraag ook gratis de blije doos aan voor zwangeren

Gratis blije doos

Nog meer extra's wanneer je bij Etos lid bent?

Vraag en antwoord Etos spaarprogramma

Wat kan ik met mijn gratis spaarpunten van Etos doen?

Krijg ik een gratis verjaardagscadeau van Etos?

Maak een ander Blij met Etos punten?