babydoos.info

Gratis BabyBox & ZwangerBox Albert Heijn

Gratis BabyBox en ZwangerBox

 

Wat is het boekje Slaap Kindje Slaap?

Gratis boekje Slaap Kindje Slaap aanvragen

Slaap Kindje Slaap is een prachtig prentenboek vol met hele mooie tekeningen van Marijke ten Cate die al vele andere mooie kinderboeken heeft geïllustreerd. Slaap Kindje Slaap is ook zo'n boekje waarin de mooie en kleurijke tekeningen van Marijke ten Cate staan. Het boekje is gemaakt met 12 mooie en bekende kinderliedjes zoals 'Berendbotje ging uit varen', 'In de maneschijn', 'Ik zag twee beren', 'Poesje mauw' en natuurlijk 'Slaap kindje slaap'. Al deze liedjes zijn afgedrukt op een mooie bijpassend sprookjeskunstwerk dat past bij het kinderliedje. Dit boekje kun je gratis krijgen totdat je baby drie maanden oud is. Wil je het boekje daarna evengoed hebben dan kan je het ook kopen voor €9,95.

Waarom is dit boekje gratis?

Speciaal voor kersverse ouders is dit boekje gratis. Het wordt uitgegeven door Lemniscaat en is ook gewoon te koop voor ouders met oudere kindjes. Maar waarom wordt dit boekje dan cadeau gedaan aan ouders met hele jonge baby's? Omdat samen zingen met je baby en voorlezen bijdraagt aan een betere taalontwikkeling bij jonge kinderen. Wanneer je al in de eerste maanden met voorlezen begint. Dan hebben kinderen later een voorsprong wanneer ze op school beginnen met het leren lezen en schrijven van taal. Omdat Lemniscaat lezen en begrip van taal wil bevorderen onder de allerkleinste. Krijg je dit prachtige prentenboek als kraamcadeau.Gratis Boekje Slaap Kindje Slaap aanvragen

Slaap kindje slaap kinderliedje Het prentenboek met kinderliedjes kan je ophalen bij deelnemende boehandels. Onderaan het vraag en antwoord gedeelte staat een lange lijst van boekhandeld die meedoen met het gratis verdelen van dit geboortecadeau. Het zijn best wel veel boekwinkels en deze staan op alfabet. Bij zowat elke letter in het alfabet staan een of meerdere boekhandels in diverse steden en dorpen vermeld. De kans dat er een boekwinkel bij jou in de buurt zit is dan ook groot. Wat je misschien wel zou kunnen doen is even van te voren bellen of ze het kinderboekje in voorraad hebben. Zo grijp je nooit mis. Ook heb je een geboortekaart of -bewijs nodig om aan te tonen dat je net ouder bent geworden en de leeftijd van je spruit.

  1. Andere boeken van Marijke ten Cat
    • Stille nacht, een kerstspel in 12 liedjes.
    • De bijzondere beer.
    • Het grote bijbel zoekboek.
    • Joepie Joepie liedjes en spelletjes.

Vraag ook gratis de blije doos aan voor zwangeren

Gratis blije doos