babydoos.info

Wat is de inhoud van de Hoogvliet babydoos?

 

Inhoud Hoogvliet babydoos

Hoogvliet doet het anders! Ze geven je geen gratis babydoos mee, nee ze geven je een gratis baby-envelop. Dat heet het Welkom op de Wereld babypakket. Wat zit in deze envelop? Je zou zeggen dat kan nooit veel zijn. Maar niets is minder waar. Want de envelop zit propvol met vouchers om gratis producten op te halen bij Hoogvliet en dat voor elke babyleeftijd.

Gratis luiers, hapjes voor elke leeftijd tot 1 jaar en zelfs leuke liedjes die in de Hoogvliet ook door de mascotte dieren worden gezongen. Lekker veel en jij bepaald wanneer je iets ophaalt. is dat niet handig dan zit je ook niet snel met iets dat je niet gebruikt en dit is veel milieubewuster dan de babydozen vol producten waarvan jij misschien sommige artikelen weggooid of niet gebruikt.

Gratis BabyBox en ZwangerBox van Albert Heijn

Gratis BabyBox en ZwangerBox

Wat zit in de Hoogvliet babydoos

Nogmaals je ontvangt geen babydoos maar een baby-envelop. Deze heeft een waarde van maar liefst 35 euro. Dat betekent dat er dus lekker veel gratis babyproducten inzitten. Die je allemaal kunt ophalen.


Inhoud van het Hoogvliet babypakket

 1. Baby knuffeldoekje.
 2. Ook bij dit babypakket krijg je een knuffeldoekje. Bij Hoogvliet is dat een knuffelkonijn van BonBébé. Volgens ons krijg je dat bijna bij elke babydoos. Dus als je ze wilt sparen of gebruikt om andere dingen schoon te maken. Dan kan dat. Zo heb je in ieder geval voor de komende jaren genoeg dezelfde knuffelkonijnen. Let ook hier op! De inhoud kan per keer verschillen. Soms zijn producten uit de schappen en dan past Hoogvliet de gratis vouchers aan.

 3. Dit kan je gratis ophalen
  • Wasgel van Bumblies voor je baby.
  • Billendoekjes van Bumblies.
  • Toetenboeners van Bumblies
  • Pakket luiers maat 1 van Bumblies.
  • Fruithapjes voor 4 maanden.
  • Fruithapjes voor 6 maanden.
  • Eetpotje voor 8 maanden.
  • Pap voor 1 jaar oud.
  • Kortingsbon 5 euro voor de verjaardag.
  • Voucher gratis bezorging 1 keer.
  • NIEUW in
  • CD met dierenliedjes van de Hoogvliet.

Aanvragen

Gratis Hoogvliet babypakket

Hoe vraag je het Hoogvliet babypakket aan?

Hoogvliet is een supermarkt die niet overal zit. Meestal is dit een lokale supermarkt. De bedoeling van het babypakket is dan ook aan klanten die zwanger zijn en gaan bevallen. Kennis te laten maken met het assortiment van Hoogvliet en deze uit te nodigen om naar de Hoogvliet supermarkt te komen. Kom jij dus uit een regio zonder Hoogvliets. Dan kom je helaas voor dit gratis babypakket niet in aanmerking.

Woon je in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht of in de provinciën erom heen. Dan is het de moeite waard om te checken of jij een Hoogvliet in de plaats hebt. Meestal weet je het wel want dan krijg je ook reclamefolders van Hoogvliet in de brievenbus. Ontvang jij folders dan is de kans groot dat je in aanmerking komt voor deze babyproducten helemaal voor niks.

Alleen als je een Hoogvliet in de buurt heb krijg je dit babypakket mee.

Hoogvliet kids

Hoogvliet is helemaal ingespeeld voor kinderen. In iedere Hoogvliet staan poppentheaters dieren. Dit zijn de High Five's. Zo heb je Tess de bij, Ravi de aap, Steef de beer, Mira de ijsbeer en Bente de koe. Op de kinder-cd die je gratis in het Welkom op de Wereld pakket krijgt staan dan ook allemaal leuke dierenliedjes. Wat dacht je van het apenlied, ijsberenlied, koeienlied, berenlied of varkenslied. Allemaal leuke liedjes voor kinderen.

En alsof dat nog niet genoeg is. Op de kinderpagina van Hoogvliet staan leuke kinderpuzzels, kleurplaten, knutselplaten en leuke winacties voor de kleine klantjes waar ze leuke kinderprijzen kunnen winnen. Meer weten? Kijk op de kinderpagina van Hoogvliet.

Hoogvliet voor kinderen

Hoogvliet kinderpagina