babydoos.info

Hier kan je Gratis de blije doos aanvragen

Gratis blije doos

Wat is de inhoud Boekenstart Koffertje?

 

Inhoud Boekenstart babypakket

Het Boekenstart Koffertje is echt een heel leuk en intelligent babycadeau om gratis te krijgen. Wil je dat je kindje al vroeg kennis maakt met boekjes of op vroege leeftijd leert lezen of bekend is met boekjes. Uiteraard wanneer deze naar de peuter- of kleuterschool gaat of wie weet al eerder. Dan is dit een mooi babypakket waar jij als ouder veel aan hebt. Je krijgt namelijk echte babyboekjes en peuterboekjes. Ook krijg je een gratis lidmaatschap op de Openbare Bibliotheek zodat je achtien jaar lang gratis boeken voor je baby en opgroeiende kind kunt lenen.

Boekstart is er dan ook om lezen onder kinderen te bevorderen. Het moedigd ouders aan om samen met hun kind boekjes te gaan kijken en wanneer het kan zelfs boekjes te gaan lezen of voorlezen. Ook op de kinderopvang kan je veel informatie vinden over het Boekenstartprogramma. Waar, wanneer jou kindje er aan toe is, kinderen spelenderwijs boekjes leren lezen.

Aanvragen

Gratis Boekenstart babypakket

Wat zit in de Boekenstart babypakket

In het Boekenstartpakket zitten een aantal leesbevorderende cadeaus. Je moet dus zelf van lezen houden, boeken belangrijk vinden en dat je kindje ook lezen leuk gaat vinden. Heb jij geen geld voor babyboekjes vraag dan zeker dit babypakket aan. Want lezen is belangrijk en als kinderen lezen leuk vinden hebben ze een grote voorsprong straks op school met een paar boeken in huis. Want leren is lezen.

Inhoud van het Boekenstart babypakket

 1. Oranje babykoffer.
 2. Dit is een heel leuk stevig kinderkoffertje. Je kunt het gebruiken als opbergruimte voor kleine spulletjes. Maar ook je kind mee laten spelen of wanneer je op vakantie gaat heeft je kindje een eigen klein koffertje. In de koffer kan je het volgende aantreffen.

 3. Dit kan je gratis krijgen
  • Lidmaatschap bibliotheek.
  • Gratis boekjes lenen tot 18 jaar.
  • Zacht stoffen babyboekje
  • Kartonnen leesboekje voor peuters.
  • 2 folders over lezen en baby's.
  • NIEUW in
  • De soorten boekjes of het onderwerp van het boekje kan per keer verschillen.

Hoe vraag je het Boekenstart pakket aan?

Voorwaarden is dat je kindje niet ouder is dan 2 jaar. Wil jij gebruik maken van alle bovenstaande cadeautjes. Ook is het belangrijk dat je gemeente meedoet aan de Boekenstart actie. Wanneer jou gemeente meedoet kan je op het consultatiebureau of de bibliotheek een waardebon ophalen waarmee je het babypakket kunt ophalen. Dit kun je doen wanneer je kindje 3 maanden of ouder is.

Gratis BabyBox en ZwangerBox van Ouders voor NU

Gratis BabyBox en ZwangerBox

Waarom is lezen belangrijk voor een baby?

Vraag en antwoord Boekenstart Koffer

Waarom is lezen belangrijk voor mijn baby?

Kan ik het Boekenstart koffertje kopen?

Kan mijn peuter het Boekenstart koffertje krijgen?