babydoos.info

Wat is de inhoud van Ouders van Nu & Blokker ZwangerBox?

 

ZwangerBox van Ouders voor Nu en Blokker

Zwangerdoos van de Ouders van Nu en Blokker voor zwangere vrouwen heet de ZwangerBox. Deze vraag je aan op www.oudersvoornu.nl waarna je deze gratis kunt ophalen bij een Blokker-filiaa in je woonwijk of in een winkelcentrum vlak in de buurt met een ophaalkaart. Je haalt deze op in de laatste maanden van je zwangerschap. Deze zwangerdoos kun je aanvragen t/m de achtste maand van je zwanger zijn en er zitten geen kosten aan verbonden voor zwangeren vrouwen.

Voorheen heten de ZwangerBox de ZwangerKadoos babydoos. Wanneer je optijd bent om de eerste ZwangerDoos te bestellen. Doet OuderVanNu er ook nog een tweede babydoos bij. Genaamd de BabyBox. Je wordt dus dubbel verwend met 2 dozen vol babyverrassingen en voor je zwangerschap met gratis proefproducten en babyproefmonstertjes als je kindje is geboren. Wil je meer weten over de Gratis babybox van Blokker en de inhoud. Klik dan op het linkje naar de BabyBox of als je al bent bevallen.

Ben je zwanger? Bestel hier jouw Gratis ZwangerBox

Gratis BabyBox en ZwangerBox

ZwangerBox informatie : Vraag & Antwoord

Hieronder geven we enkele antwoorden op veel gestelde vragen. Wat zit in de ZwangerBox. Waar kan ik de ZwangerBox ophalen en wanneer is natuurlijk ook belangrijk. Maar wat ook meetelt is tot wanneer je aanspraak kunt maken op de diverse zwangerdozen.


 1. Wat zit er in de inhoud een ZwangerBox?
  • Pampers New Born luiers 2 stuks.
  • Blikje Wieckse Witte 0%.
  • Blikje Wieckse Witte Rosé 0%.
  • Zwanger Magazines.
  • Reclamemateriaal gericht op zwangerschap.
  • Tubetje Zwitsal zinkzalf (zit er niet altijd in).
  • Zwitsal babydoekjes (zit er niet altijd in).
  • Zwitsal babydoekjesbox (zit er niet altijd in).
  • Speentje Difrax (zit er niet altijd in).
  • Chicco zuigfles Step One (zit er niet altijd in).
  • NIEUW in 2019 Zwangercadeau van Blokker.

De vulling* van de ZwangerBox is dus elke keer anders. Onthou het is altijd voor niets wat je op dat moment ook in de ZwangerBox vindt en bij je tweede kindje mag je gewoon weer opnieuw de ZwangerBox bestellen. Het is een leuke zwan gerverrassing voor jou en je baby die opkomst is. (*Inhoud en waarde kan verschillen!)

Meer weten over de Blokker ZwangerBox? Klik hier!

Gratis BabyBox en ZwangerBox

Hoe en waar haal ik de ZwangerBox gratis op bij Blokker?

Je haalt de ZwangerBox op bij de Blokker met een ophaalkaartje die je ontvangt of per post of per e-mail, die je dan wel moet uitprinten. Hou dus ook goed je spambox in de gaten. Want regelmatig missen vrouwen het kaartje daardoor en zijn genoodzaakt de klantenservice te bellen. Of je kunt altijd een mailtje sturen als je in de 9e maand nog niks hebt ontvangen aan de klantenservice. Die je zeer goed te woord staan en verder helpen. Daarvoor moet je een ophaalkaart hebben gekregen. Je kunt naar elke Blokker gaan in de buurt en er staat meestal voldoende babydozenvoorraad. Lees verder goed de voorwaarden van de ZwangerBox en volg goed alle instructies op zodat je geen enkel babycadeau mist.

Wanneer vraag ik de ZwangerBox aan?

De ZwangerBox kun je aanvragen tot en met de achtste maand van je zwangerschap. Zodra je bevestiging hebt van de dokter dat je zwanger bent en een uitrekendatum hebt gekregen. Kun je de aanvraag indienen. Let wel op. Ben je vroeg met aanvragen! Hou er rekening mee dat je de ZwangerBox nog niet meteen krijgt. Meestal stuurt OudervoorNU ergens in de laatste zwangerschapsmaanden een ophaalkaartje naar je mailadres.

Waarom ontvang ik mijn Blokker ophaalkaartje laat?

De reden waarom je pas laat een kaartje krijgt is? Niet om je bang te maken. Maar tijdens een zwangerschap kan er nog heel wat misgaan. Niemand vindt het leuk als dit gebeurd en wanneer je dan een blij ophaal babykaartje krijgt voor de Zwangerdoos. Is dit niet erg fijn. Vandaar dat je goed op je mail, spam en brievenbus in de laatste maanden moet passen. Lees ook de voorwaarden en zet de datum in je agenda..


Schattige babylinkjes

Gratis Zwanger producten
Informatie op Gratisvoorbabys.nl


Schattige babylinkjes

Ook een linkje op Babydoos.info
Bezoek dan onze partnerpagina.